Érettségin vektorgrafikus?
Ismerősöm most érettségizik,
office 2013 és win7 használható, az egyik feladat az hogy vektorgrafikus programot használjanak ami vagy a win része vagy az irodai szoftvercsomagé.
én már vagy ezer éve érettségiztem és igaz még nem is win7-en de nem emlékszem hogy lenne win-nek vagy office-nak vektorgrafikus képszerkesztője gyárilag.
nézzétek el tudatlanságom, 10 éve linuxot használok nem igazán mozgok otthon a win témában manapság.
milyen alap vektorgrafikus van a win7 vagy office2013 -ban?
Nem lehet, hogy csak hülyén fogalmaztak? Valszleg nem a Corel Draw és Adobe Illustrator-féle vektorgrafikára gondoltak (mert akkor nincs ilyen alapeszköze a Windowsnak), hanem az Office rajzeszközeire. Azzal lehet vonalakat, síkidomokat és hasonlókat rajzolni. Ezek szerintem bent vannak a Wordben, az Excelben és a PowerPointban is.
Szia.
Valószinűleg nem képszerkesztés, hanem kiadványszerkesztésről van szó, és ahhoz ott van az office-ban a Microsoft Publisher, mint az MS kiadványszerkesztője, ami vektorgrafikus.
Sok sikert.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!