Ezek a jelek vírusra utalnak?
Sziasztok!
Windows 7-em van, és nemrég csakúgy átváltozott a boot animációm Windows XP-szerűre, csak a vonalak zöldek és nincs zászló, csak annyi alatta, hogy "Microsoft Corporation". Ma nem is indult el a gép, mert hibás volt az "ntkrnlmp.exe" fájl. Az indítási javítás 0x2 hiba miatt nem tudta kijavítani, rendszervisszaállítással sikerült helyrehozni. A hosts fájl tele volt vírusirtók oldalainak a tiltásával, és néha akadozik minden pár másodpercre...
Norton Power Eraser átnézte a gépet, talált pár dolgot, azt törölte is, de ennek ellenére nem sokat változott a helyzet.
Az én tippem valami bányász vírus, de nem tudom, hogyan szüntessem meg, ha az.
Azért írom ki a kérdést, mert másvalaki is találkozhat ilyen problémával, és talán meglesz a megoldása itt.
Van valakinek ötlete, hol és mivel kezdjem? Milyen vírusirtót ajánlanátok?
Random eltűnnek fájlok. Megy egy program, hirtelen leáll, aztán nézem, már nincs ott az exe fájl.
A kapát már bekészítettem.
Mégis mit csináljak? Milyen programmal teszteljem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!