Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha a neten megveszek egy...

Ha a neten megveszek egy programot, de csak kódot kapok cserébe, idővel elvész az egész?

Figyelt kérdés

A Movaviról lenne szó. Ha kifizetem online, kapok egy letöltési linket és aktiváló kódot. De mi van, ha egyszer újra kell telepíteni a gépet? Vagy csak az e-mailt őrizzem meg a linkkel és a kóddal? Nem igazán értem, hogyan vigyázhatok rá, ha még egy cédét se küldenek olyan sok pénzért. (Bocsi, ha hülye kérdés, nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz, de maga a program nagyon tetszik, és könnyen eligazodom rajta.)

L26

2018. máj. 6. 23:12
 1/5 A kérdező kommentje:
Amiatt is kérdezem, mert most vettem laptopot, és a boltban tettek rá op rendszert, és ahhoz ugye nem kaptam cédét. Tehát gondolom, egyszer majd újra kell telepíteni az egész operációs rendszert is, és minden elvész, legalábbis a programok...? Azt tudom, hogy egyéb file-okat hogy lehet menteni, persze, de a többi egyelőre titokzatos téma.
2018. máj. 6. 23:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kiírod CD-re, pendrive-ra, feltöltöd felhőbe, stb.
2018. máj. 6. 23:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Minek a CD? Azzal csak a környezetet terheled. Leszeded a gyártó oldaláról a progit amit bármikor aktiválhatsz a gépeden az ímélben kapott kóddal. Elég ha a kódra vigyázol...
2018. máj. 7. 11:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Jól van akkor, köszönöm. :)
2018. máj. 7. 11:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Gondolom számlát kapsz, azt is őrizd meg mert ha a kód még is elveszik, számla ellenében kaphatsz másikat, gondolom.

Ha ragaszkodnál a CD-hez, annak is vannak előállítási költségei, nem beszélve a postaköltségről és egyéb anomáliákról - elveszhet a postán - így a legegyszerűbb és leghatékonyabb vásárlási mód szoftver esetén ez, ahogy te is vetted...

2018. máj. 7. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!