Hogyan kell Torrentezni?
Légyszi írjátok le nekem lépésről lépésre, hogy mit kell csinálni, hogy tudjak torrentel letölteni. milyen programot telepítsek, utána mi a teendő stb. ill. melyik oldalak tekinthetők biztonságosnak. Ha tudtok akkor kérlek linkeket is másoljatok be.
előre is nagyon köszönöm
www.utorrent.com/
ezt letöltöd a gépedre, ebben a programban közvetlenül tudsz keresni a keresősávban (sztem elég egyértelmű én se filóztam rajta sokat).
bár én nem nagyon szoktam ezt használni, őszintén szólva.
[link] innen letöltesz egy utorrent nevü programot,feltelepíted minden okés.
keresel egy torrent oldalt mondjuk itt [link] bal oldalon sárga betűvel a lista,ezek mind oldalak,egyikre beregelsz,de ha nem tudsz akkor próbálj másikat.
Ha kész vagy bekerültél egy torrent oldalra.Ezen az oldalon rámész a letöltés,vagy böngészés menüre és ott találod a letölthető cuccokat,egyiket kiválasztod majd letöltés.Le fogsz tölteni egy 10-20kb-os fájlt,ez a torrent fájl,egy zöld kocka és benne lesz egy u betü,ezt a pár kb-os fájlt berakod abba a programba amit még az elején letöltöttél,telepítettél,és indul a letöltés,egy kék lefelé mutató nyíl fogja jelezni a programba hogy letölt,majd mutatja a sebességet is, mituán végzett a letöltés átvált a nyíl zöldre és felfelé mutat,ilyenkor töltöd vissza a filmet mig az arányod 1.000 nem ír...
de fontos dolog még hogy amit le akarsz tölteni van e feltöltő (olyan ember aki már letöltötte és most vissza tölt,seeder a neve) mert csak olyant tudsz letölteni ahol vannak seederek,miután te végeztél,letöltötted a seedertől,neki meglesz az 1.000 aránya,és te következel a seeddel,miután neked is megvan az 1.000 arányod azt jelenti hogy letöltötték,és ő seedel tovább neked már nem kell... ennyi röviden a torrentezés,nagyszerü és végtelen körforgás,persze mig mindenki betartja a szabályokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!