Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom újra tenni a...

Hogyan tudom újra tenni a laptopomat? Windows 10-em van de szerintem crackelt mert nem találtam CD-t, ez baj?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy újra szeretném rakni a gépemet de nem tudom, hogyan kezdjem ebben kérnék segítséget, a válaszokat előre is köszönöm! (nem értek annyira a gépekhez ezért is kérdezem meg)

2018. máj. 5. 20:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Van boot menü is újraindítás után, nem feltétlen szükséges a BIOS-ba lépni, ha emiatt vagy bizonytalan...

Gépe válogatja. F12, F2, Del...általában ezek közül egy. Sűrűn kell nyomogatni, és bejön egy boot menü, ott választod azt amin a windows van. Aztán a C-re irányítod a telepítést, nem nagy kaland, csak elsőre.

telepítőt csinálhatsz dvd-re, vagy usb-re >>> [link]

2018. máj. 6. 06:14
 12/12 A kérdező kommentje:
Néztem pár videót, ugyan ezt mondták amit most te is, de ha újrarakom akkor is kell még vírusirtó meg stb. és igen, haveromat meg fogom kérni, hogy helpeljen. Köszi a segítséget!
2018. máj. 6. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!