Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem tudom szét szedni a...

Miért nem tudom szét szedni a laptopomat? Kicsavartam az összes csavart de valami még nem engedi felnyitni!

Figyelt kérdés

2016. febr. 21. 18:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Van még egy csavar, valamelyik matrica alatt (a közepetáján)
2016. febr. 21. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Esetleg erős pattintófülek vannak. Egy Acer Aspire laptopot kb 1 éves, alig bírtam szétszedni, mert ugye nem akartam megkarcolni se véletlenül :D

Aztán sikerült egy fél óra alatt :D

2016. febr. 21. 18:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Matricákat megnéztem azok alatt nincs semmi egyet nem tudtam megnézni azon vannak a gép komolyabb leírásai szerintem az alatt sincs, ha a fülek fogják azt,hogy lehet megoldani?
2016. febr. 21. 18:48
 4/9 A kérdező kommentje:
2016. febr. 21. 18:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a billentyűzet alatt is van csavar.
2016. febr. 21. 19:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Melyik alatt szokott lenni?
2016. febr. 21. 19:50
 7/9 anonim ***** válasza:
A billentyűzetet általában egyben lehet kipattintani és találkoztam már olyan típussal, amelyiknél alatta volt még 1-2 csavar.
2016. febr. 22. 06:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen a billentyuzet alatt is lehetnek csavarok, illetve ott a hátlapon is vannak még ahogy látom...minden csavart ki kell szedned, még olyat is ami ugy tűnik nem azt tartja(szedtem már szét pár laptopot és sokszor a fejemet fogom bizony micsoda megoldások vannak)
2016. febr. 22. 10:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Én ha valamit szét szeretnék szedni,de elakadok, akkor beírom a youtube-on, a készülék nevét és típusát, meg azt,hogy szétszedés,vagy angolul, hogy disassembly, és ha mákom van, akkor mutatnak videót,hogy hogy kell szétkapni, jó múltkor én is a laptopomat szedtem szét.
2016. febr. 22. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!