Windows 7-est lehet telepíteni gamer gépre?
A mai hardverek (sajnos) közel sem támogatják a Windows 7-et. Azért sajnos, mert én is sokkal jobban szeretem a 7-et, mint a 10-et, még így is, hogy közel fél éve rá vagyok erőltetve a használatára, és még mindig nem annyira átlátható, mint a 7-es.
Arról nem is beszélve, hogy sokszor olyan rendellenesen furcsa dolgokat produkál, hogy az borzasztó.. Gondolkodtam egy dual-boot témán, de odáig még nem jutottam el.
Teljesen felesleges erőltetni a 7-est, főleg új hardveren és főleg nem játék kapcsán.
Árulja már el valaki, mitől űrrakéta a Win10 használata? Én 3.11-el kezdtem, egyik sem okozott túl sok meglepetést azóta. Sőt, a 10-es UI az egyik legjobb, amit a Microsoft valaha csinált. A stabilitás terén meg Win2000 óta nincs sok baj (bár, az XP nem volt egy jó ötlet...) Hozzáteszem, a Windows mindig másodlagos/szükséges rossz és játékplatform volt számomra, én az Amiga/UNIX/Linux/Mac felületeken „szocializálódtam”.
Kérdező: Erre a gépre sajnos már csak 10 tehető.
#4: A titok, hogy nem vagyunk egyformák. Neked tetszik, másnak nem. Neked jól működik, másnak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!