Melyik Windowst használjátok ezek közül Windows xp, vista,7,8,8.1,10? És miért az használjátok?
Én windows 10-et használok a laptopomon. Ideig kísérleteztem Ubuntuval és Linux mint-el, is de a windows visszakerült játékok miatt. Egyébként a linux op. rendszerek szerintem teljes körűen használhatóak.
XP-t, Vistat semmiképpen sem ajánlanék átlag felhasználásra sem manapság. Elavultak, a mai hardverekkel nem futnak túl jól. A vírusok sokkal könnyebben tönkre teszik.
Windows 7-et a családi gépen futtatunk. Hamarosan ezt a rendszert sem fogják támogatni, viszont szerintem stabil és jól használható. Azonban, már ez is kezd elavulni. Pedig a maga idejében egy kitűnő rendszer volt a vista után meg végképp.
Windows 8 és 8.1 nekem nem tetszett. Használhatóak, biztonságosak, de nem nekem valóak.
Azért használok win10-et mert nekem ez tetszik is és a laptopomra ehhez vannak driverek. Egyébként elégedett vagyok vele. Friss telepítés után jól be kell állítani és utána gyönyörűen működik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!