Miért csinálja ezt az OpenOffice-om?
Eddig nem volt vele probléma. Egy hete kezdte csinálni azt, hogy mentéskor lement egy olyan (pl: writer-nél) dokumentumot, ami hibás, ha simán rákattintok, nem nyit meg semmit, ha azonban kiválasztom, hogy ezzel megnyitom (Pl: Open Office Write-al megnyitás), akkor megnyitja.
Nem tudom, mit tudnék tenni, hogy megoldódjon ez, ebben szeretnék segítséget kérni. Vagy ... esetleg van más program, ami ugyanolyan, mint ez és letölthető, ha esetleg nem tudnám mégsem a továbbiakban megnyitni?
Köszönöm a segítséget, tanácsokat, válaszokat.
Kicsit kuszán írtad le, de sejtem, mire akarsz kilyukadni.
Tehát ha OpenOffice-ból nyitod meg, akkor simán megnyitja? Ez esetben semmi baja az OO-nak, és egyáltalán nem hibás a fájl, amit lement, csak vagy rosszul van elnevezve (.odt kiterjesztés kell), vagy hibásan van társítva a kiterjesztéshez a program.
Ha megjeleníted a fájlnévkiterjesztéseket, akkor mi a kiterjesztése annak, amit elmentettél?
Szia.
.odt a mentése.
Tehát lementeni lementi, de a kis dokumentum, amit én lementenék, az első ránézésre úgy néz ki, hogy semmi nincs ott és egy hibás dokumentum a kinézete. Rákattintok duplán és semmi, de ha jobb egérgombbal kiválasztom, hogy megnyitom, ahogy fentebb írtam, akkor megnyitja rendesen. Azt nem értem, miért nem menti úgy le, ha ránézek az egérmutatóval, egy rendes fájlt lássak, mint korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!