Nem lefoglalt partíció. Mi a Teendő?
Figyelt kérdés
Üdv! Olyan problémám lenne, hogy Win10 újratelepítése után a 2.-ik HDD-t nem tudom használni. A BIOS és az eszközkezelőn látom, hogy felismeri, de ha rámegyek a "Lemezkezelés"-re ott nem láttam. Beállításban valahogy sikerült láthatóvá tennem, de azt írja ki, hogy "Nem lefoglalt". Na most nekem használnom kellene azt a hdd-t és nem tudom, hogy kell visszaállítani. Előre is köszönöm a válaszokat! [link] 2018. ápr. 1. 20:19
1/8 anonim válasza:
Jobb-klikk rajta működik? Akkor ott előjön egy menü. Formázás betűjel...
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, de nem akarom, hogy eltűnjön róla minden....
2018. ápr. 1. 20:27
3/8 anonim válasza:
"nem akarom, hogy eltűnjön róla minden"
Elvileg kéne rajta lennie valaminek?
Ha igen, akkor valami recovery progi. (Ugye nem ext fájlrendszer van ott?).
Ha nem, akkor partíció létrehoz és formáz.
4/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
Ha a TOSHIBA EXT -re gondolsz az egy külső merevlemez. Jelenleg az EaseUS Data Recovery-vel próbálom visszanyerni amit vissza lehet. Soha nem fordult még ilyen elő, nem értem hogy sikeredett most ez a probléma...
2018. ápr. 1. 22:56
6/8 anonim válasza:
"Ha a TOSHIBA EXT -re gondolsz"
Nem, a Linux által is használt fájlrendszerekre gondolok, de valszeg itt nem erről van szó.
7/8 anonim válasza:
Az már régen rossz ha adatod volt rajta és törölt partíció lett belőle...
Első körben ezt próbáld meg:
Ha nem megy akkor marad a hosszú verzió: Recuva, GetDataBack.
Ez órákig eltarthat.
8/8 AntZ válasza:
Sajnos úgy jártál, mint ő:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
Törölt partícióról nem tudsz ingyenes programokkal semmit visszanyerni. Csak a fizetős programok rúgnak itt labdába - nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!