Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem lefoglalt partíciót hogy...

Nem lefoglalt partíciót hogy tudok használni?

Figyelt kérdés

Zsir új a gép telepítésnél az ssd re raktam a rendszert nem pedig az 1 terrás merevlemezre de nem tudok hozzáférni az 1 terrához "számítógépben" nem mutatja

[link]

Lehet nagyon hülye a kérdés, de hogy tudom használatba helyezni azt az 1 terrát ?

2015. dec. 14. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
2015. dec. 14. 17:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Itt sajnos szokás szerint a fordításon bukott a dolog. Tényleg nem jó ötlet magyar nyelvű szoftvert használni, ha legalább picit tudsz angolul, mert ennyire trehány munkát végeznek a fordítók.

A titok nyitja, hogy nem létezik "nem lefoglalt partíció", mert ez nem partíció, hanem annak a hiánya. Az ott a semmi, üres hely, ahová partíciót csinálhatsz. Jobbklikkelj bele, és ott lesz a menüben a létrehozás. Talán új "kötet", vagy hasonló bárgyú neve lesz.

2015. dec. 14. 17:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm meg lett oldva, ami a linken volt megoldás énis azt akartam elöbb csinálni csak megszoktam hogy C és D meghajtó van és a betűk között nem volt D . De nem baj jó helyette az E meghajtóó is ugyis csak egy név...
2015. dec. 14. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!