Miért törli az iPhone-om a jó minőségű Siri hangot?
És miért csak wifi-vel lehet letölteni?
Mi pont olyan helyen lakunk ahová nem lehet bekötni a vezetést és csak mobilnetet tudtunk venni de abból a legjobbat vettük, persze korlátlant.
És sajnos az iPhone állandóan a wifi-vel akarja sehogy nem tudom letölteni se a Siri jó hangját, se nagyobb appokat:(
Azért már a mai világba amikor egyre több embernek van korlátlan netje kiadhatna az apple egy olyan frissítést amiben már kikapcsolható lenne ez a hülyeség
Nincs valami mód erre? Valami lifehack?
Egyébként megint eljátszotta ezt a siri, és pontosan ezt írta:
Ez a Siri-kiejtés azonnal hatályba lép, és a jó minőségű Siri-hang akkor lesz letöltve, amikor Wi-Fi-hez csatlakozik.
Már elegem van hogy az apple nem akar belépni a mobilnetes korszakba, és le van ragadva a 5-10 évvel ezelőtti korszaknál amikor még a WiFi volt a legalapvetőbb.
De szerintem majd csak észhez térnek, mert már minden szolgáltatónál van korlátlan mobilnet (telekom, Telenor, Vodafone) bár eléggé borsos áron. Pl az én netem havi 12000 Ft és csak 50MB/S a sebessége . De azért a Fortnite elég jól megy így is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!