Miért törli az iPhone-om a jó minőségű Siri hangot?
És miért csak wifi-vel lehet letölteni?
Mi pont olyan helyen lakunk ahová nem lehet bekötni a vezetést és csak mobilnetet tudtunk venni de abból a legjobbat vettük, persze korlátlant.
És sajnos az iPhone állandóan a wifi-vel akarja sehogy nem tudom letölteni se a Siri jó hangját, se nagyobb appokat:(
Azért már a mai világba amikor egyre több embernek van korlátlan netje kiadhatna az apple egy olyan frissítést amiben már kikapcsolható lenne ez a hülyeség
Nincs valami mód erre? Valami lifehack?
A Siri azt írja hogy a jó minőségű Siri hang akkor lesz letöltve ha wifihez csatlakozik, úgy meg tudom oldani hogy átrakom a kártyám apám telefonjában de ezt minden nap eljátsza és apám sem örül neki hogy állandóan piszkálom a telefonját.
Ugyan ez a helyzet a galériával is a régi képeket icloudból tölti le mivel egy idő után törli, de legalább itt lehet mobilnetet használni
De elmentem azért wifivadászatra és sikerült leszedni :)
Mivel szüleim csak este érnek haza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!