Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Játékoknál kifagy a monitor!...

Játékoknál kifagy a monitor! Mi lehet a baj? Bővebben lennt!

Figyelt kérdés

Hello!

Akartam ma játszani xyz játékkal de amikor betöltött a játék a képernyő berezgett egy pillanatra és lefagyott az egész monitor és vele eggyütt a játék.(a szinek elmosodtak eltűntek dolgok a képről stb...) Néha a gép is lefagy ilyenkor.Sőt azt is megfigyeltem hogy néha a gép alaphelyzetbe amikor az asztal látható csak és nem csinálok semmit piros pöttyök jelennek meg a monitoron. (mintha pixelhibás lenne) Próbálkoztam mindennel multi/single (ha esetleg a net lenne tré), frissitettem drivert, a kábeleket megigazitottam de semmi. Eddig semmi probléma nem volt egyik pillanatról a másikra jelentkezett ez a hiba. Annyit tudok elérni hogy a játékok 600x400 felbontásban simán futnak de amint felteszem őket 1680-ba befagynak.Valakinek valami tippje van ? Eddig semmi probléma nem volt minden játék HD felbontásba ment. Nekem van egy olyan érzésem hogy miután kipróbáltam VGA tesztelőket szerintem nem a VGA a hibás. Szerintetek mi lehet? Volt már hasonló nektek?

2010. jún. 11. 12:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hmmm.. megnézem nézek egy tesztet a memóriára is !
2010. jún. 11. 12:56
 12/14 A kérdező kommentje:

És ott a VÁLASZ !!!! Köszönöm szépen !!!

Ahogy elinditottam a VGA memoria tesztet az egész gép kifagyott!!! A számláló majdnemhogy el se indult még a gépen már nem lehetet csinálni semmit! Akkor kérdés a kérdésben hogy ha elromlott a VGA memoriája mit lehet tenni? Vigyem vissza merthogy garis vagy vmi itthoni orvoslás? Tudni fogok igy videózni meg netezni azt nem befolyásolja?

2010. jún. 11. 13:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Nincs otthoni módszer, és nem is érdemes foglalkozni vele. Kártya ki, vissza gariba. Közel 100% hogy kapsz egy új kártyát, ugyanis a memóriát nem nagyon szokták cserélni.
2010. jún. 11. 13:39
 14/14 anonim válasza:

Üdv!

Nekem is ezek a problémáim egy NVIDIA GTS250-essel. Sokszor lefagy a gép, a hang fura, és valamikor csak a monitor feketedik el pár másodpercre és utána kiírja, hogy a képernyőillesztő program működése leállt, de helyreállt. A videókari memóriáját milyen progival lehet tesztelni? Bevittem az AQUA szervízbe, ott állítólag nem találtak semmi hibát...

2011. okt. 18. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!