Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért van az, hogy a qBittoren...

Miért van az, hogy a qBittorent sokkal szarabb. mint az utorrent?

Figyelt kérdés
Én is átálltam most az ncore üzenete miatt, de ez a bittorrent egy nagy rakás fos. Nekem áttenni sem sikerült a torrent fájlokat, pedig mindent a leírás szerint csináltam. Most újra letöltöm őket, de nem értem miért írja ki a Bittorrent, hogy "letöltés", mikor nem kell semmit sem letöltenie, hiszen a fájlok megvannak, és ugyanarra a helyre tettem, tehát csak ellenőriznie kéne, azt cső. Meg állandóan azt írja ki, hogy "elakadt". Az utorrent sohase csinált ilyet, ha ncore-ról töltöttem le, lejött percek alatt és sose volt gond.

2018. márc. 23. 14:24
1 2
 11/13 Virágh Attila ***** válasza:

egy forintot nem ér az égész torrent valóban

ugyanez volt itt is a baj

2018. máj. 29. 16:17
 12/13 anonim válasza:
Nekem állandóan azt írja hogy elakadt...az utorrenttel sosem volt ilyen. Most mit csináljak vele?
2018. jún. 3. 13:54
 13/13 anonim válasza:
Jó nektek nekem elakadt mikor letölteni szeretnék valamit. :(
2021. máj. 22. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!