Szakmai vizsgához kell egy kis segítség (? )

Az mondjuk szerintem fizetős, ha szakmai vizsgához kell akkor gondolom adniuk kell hozzá szoftvert.

Ha teljesen legálisak akarunk lenni, akkor innen letölthetsz egy trial verziót:
...de egyébként torrentről is le lehet szedni msdn image-t, amit aktiválás nélkül is használhatsz 180 napig.

ott munkahelyi címet meg ilyeneket kér regisztrációhoz, oda még is mit adjak meg?? láttam már én is azt az oldalt, de ha ilyen egyszerű lett volna nem teszem fel a kérdést, ahonnan néztem hogy le lehetne szedni mindenhova kér egy cég nevet, e-mailt, telefonszamot, és ugye ha itt ugye sajat adatokat se tudok megadni, se valósat, mert az iskolával nekem semmi olyan szerződésem nincs ami alapján egy ilyet igényelhetnék az iskola nevére
majd megpróbálok beszélni a tanárral

Arra nem gondoltál, hogy kamu adatokat adj meg? 😏
Nem akar ellenőrizgetni a microsoft csak fel akar venni az ügyféladatbázisába. De torrentről is leszedhetsz msdn image-t.
nem igazán mernék kamu adatokat megadni, mert ugye ha rámsz arra hogy elfogadod a feltételeket az olyan mintha szerződést kötnél 2tanu aláírásával, bármikor számon kérhetik rajtad
eddig 2 szer tiltott le a google is, mert illegális tartalmakra kerestem rá, egyszer online filmeket akartam keresni, egyszer meg házival kapcsolatba valamit, ha nem látom el se hiszem :D
na mióta ez volt azóta óvatosabb vagyok

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!