A kötelező nyári összefüggő szakmai gyakorlaton ti mit csináltatok vagy most még mit csináltok?
Figyelt kérdés
Én informatikát tanulok és az érdekelne engem hogy idén nyáron vagy az elmúlt években ti mit csináltatok ezeken a kötelező gyakorlatokon?2017. aug. 7. 16:16
1/3 anonim válasza:
Nekem közgazdász szakon nem volt nyári gyakorlat :D
2/3 anonim válasza:
Közép sulisoknak van ilyen, és 90% -ban adatfeltöltést kapnak, mivel csak azt tudják kis magyarázás után megcsinálni.
Volt nálunk is egy srác, kapott egy 200 telkes felosztású terület telkek felosztásának tervrajzát.
Az eredeti, osztatlan telek GPS koordinátáját, és a tervrajz segítségével elkészítette a google maps térképét, parcella bejellőlessel.
3/3 A kérdező kommentje:
Még valaki tud valamit?
2017. aug. 7. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!