Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tényleg nehéz Windowsot...

Tényleg nehéz Windowsot telepíteni Ryzenes rendszerre?

Figyelt kérdés

PC t váltok, és egyúttal úgy döntöttem Win 10-re is a 7-ről, mivel az új alkatrészek már sokkal jobbak mint a régi.

A Win 7 telepítése ment mindig, szépen lemez be, boot-nál DVD beállítása vagy épp USB és települt.

Viszont olvastam pár helyen hogy Ryzenes rendszereknél sokszor nem működik telepítés közben például az USB, ráadásul amit vásárolni szeretnék alaplapot csak egy PS/2 csatlakozó van, szóval ha még szereznék is PS/2-es egeret és billentyűzetet akkor sem menne a dolog elvileg.

Vagy ezek csak rémhírek és szépen fel tudom majd telepíteni?

2018. márc. 10. 04:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
10 esetén semmiféle gondod nem lesz, amitől tartasz, az a 7-re jellemző.
2018. márc. 10. 05:04
 2/4 anonim ***** válasza:

A Ryzen-nek semmi köze a OP rendszerhez, ha az alaplap támogatja a W7-t akkor minden gond nélkül felmehet.

A PS2-re mindig a billentyűt dugjuk.

2018. márc. 10. 07:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmi gond a telepítésnél Ryzen rendszeren, win 10 van rajta nekem is,működnek az usb-k is,elöl-hátul.
2018. márc. 10. 08:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2018. márc. 10. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!