Másnak is terheli a gépét a Sorozatbarát oldal bányász scriptje?
Az Eset beriaszt és letiltja, később beraktam a coinhive és más bányász oldalakat a router tiltó listájára.
De mikor kinyitok egy vidto-me videót akkor elkezd a notebookom fújni mint az állat hogy melege van, Feladatkezelőben pedig mindig 1 mag maximumon fut a 4-ből.
Procim I7 3632QM, olyan nincs hogy egy sima videó 1 magját leterhelje, csak ezen az oldalon, más oldalakon Full HD-re csak alig forog a ventilátor.
Az elsőt nekem is blokkolja az Eset, de tudom hogy a Vidto is indít valamit, de nem tudom hogy lehetne blokkolni.
A másik dolog hogy hiába zárom be a lapot, muszáj az böngészőt bezárni, addig fut valami.
Kis keresés után találtam ilyen scripteket is:
Az első csak ha az a domain név van nyitva ahonnan fut, a másik ha elindult addig marad amíg a böngészők nyitva.
Lehet hogy más oldalakon is van ilyesmi mert ez a cím is tiltva, mobilnetről kapcsolódtam most
Tudom javasolni az uBlock Origint:
Nem uBlock!
uBlock ORIGIN!
Nézd meg a hozzászólásomban szereplő oldalt.
Firefox 58.0.2 alatt működik.telepíthető:
Na, bedobtam 3db Coinminer block plugint is:
Most nem fúj, tehát valamelyik vagy mindegyik hatásos. Majd egyesével kikapcsolgatom és figyelem melyik volt a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!