Kaptam e-mailben két könyvet tanuláshoz. JPG formátumban van beszkennelve de minden oldal külön. Hogy tudom kinyomtatni?
Figyelt kérdés
Egy könyv kb 250-300 oldalas ki akarom nyomtatni, de jó nagy kicseszés hogy külön mentegették le és úgy kell megnyitni minden oldalt. Van erre valami lehetőség hogy el tudjam indítani úgy a nyomtatást hogy kinyomtassa az egész könyvet? Vagy esetleg át lehet ezt konvertálni PDF-be folytatólagosan és úgy kinyomtatni? Nem nagyon vagyok toppon a számítástechnikában, vagy legyek türelmes és nyomtassak fél napig?2018. márc. 5. 13:26
1/5 anonim válasza:
JPG képeket össze kellene fűzni, betenni PDF-be.
Hirtelen nem tudom milyen programmal is végezd el az összefűzést. :-(
Talán Irfan View, de annak azt hiszem kell valami plugin, hogy PDF-be tudjon menteni.
2/5 Alain Delon válasza:
Keress rá, hogy jpg to pdf. Biztos megtalálod a neked megfelelőt.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Erre a programra van szükséged.
A free változat bőven elég.
A képekből pdf-et csinálsz, majd összefűzöd egy fájlba az egészet.
5/5 anonim válasza:
Ha win 10 van akkor csak jobb egér klikk a képekre és ott van hogy Nyomtatni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!