Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért írja azt a gépem minden...

Nyarierik123 kérdése:

Miért írja azt a gépem minden második indításnál hogy helyreállítás, javításra szorul a gép?

Figyelt kérdés

Ebben a pillanatban is ezt csinàlja, telefonról írok, kb. Egy hete kezdődött amikor leszedtem egy játékot (World racing 2)amit nem kellett volna(azóta letöröltem) és azóta minden második indításnál egy olyan hiba jelenik meg kék háttérnél hogy helyreállítás, és csak úgy tudom indulásra kényszeríteni hogy arra a választási lehetőségre megyek hogy illesztőprogram kötelezőségének letiltása(vagy valami ilyesmi). Az is furcsa hogy mindig egy frissítés telepítéssel indul a gép(holott nem is jött frissítés már egy ideje) és a gép is eléggé lassú lett(de ez szerintem a Microsoft frissítésének a hibája mivel valami processzorhiba miatt lassítják a Windowst)

Remélem tudtok sekíteni, mivel semmi hasonló kérdést nem találtam.

A válaszokat előre köszönöm!

2018. márc. 6. 22:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Már csak szervíz segíthet?
2018. márc. 17. 00:01
 12/14 A kérdező kommentje:
A helyesírási hibákért elnézést kérek mert ideges is vagyok és csak telóról tudok írni mert ugye a gép....
2018. márc. 17. 01:11
 13/14 A kérdező kommentje:
Azóta újra raktam és jól működik szuper!😌
2018. márc. 20. 22:03
 14/14 Enoch019 válasza:
Szia. Nekem is most ez a probléma. Hogyan sikerült megcsinálni? Szerviz vagy valamilyen billentyű kombináció? Előre is köszi a választ.
2023. jan. 8. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!