Miért írja azt a gépem minden második indításnál hogy helyreállítás, javításra szorul a gép?
Ebben a pillanatban is ezt csinàlja, telefonról írok, kb. Egy hete kezdődött amikor leszedtem egy játékot (World racing 2)amit nem kellett volna(azóta letöröltem) és azóta minden második indításnál egy olyan hiba jelenik meg kék háttérnél hogy helyreállítás, és csak úgy tudom indulásra kényszeríteni hogy arra a választási lehetőségre megyek hogy illesztőprogram kötelezőségének letiltása(vagy valami ilyesmi). Az is furcsa hogy mindig egy frissítés telepítéssel indul a gép(holott nem is jött frissítés már egy ideje) és a gép is eléggé lassú lett(de ez szerintem a Microsoft frissítésének a hibája mivel valami processzorhiba miatt lassítják a Windowst)
Remélem tudtok sekíteni, mivel semmi hasonló kérdést nem találtam.
A válaszokat előre köszönöm!
Sajnos gyárilag van rajta a Windows 10 és nincs telepítő lemezem.
És igen, az illesztőprogram megkövetelését szoktam letiltani.
Más mód nincs rá esetleg? Külön eltávolítani azt a fájlt vagy illesztőprogramot ami ezt a hibát okozza?
Én kb egy hónapig éltem vele, baja nem lesz, csak pepecs az indítás
Gépházban alaphelyzetbe állítás megoldja a dolgot szerintem
Csak az ilyen régi játékoknál fordulhat elő ilyesmi Windows 10-en?
Mert Windows 7-en működött(előző gépem)
Új probléma: hasonló ehhez csak itt nincs választási lehetőség, csak egy hibaüzenet:
Helyreállítás
Egy szükséges eszköz nincs csatlakoztatva vagy nem érhető el
Kérlek segítsetek!😢😔
És ez azért történt mert helyreállítás csináltam ahogy az előző Kommentelő javasolta, és hát a Windows Update úgy gondolta hogy jól megszivat engem egy frissítéssel mert olyan kedve van.
És remekül haza vágta az egész rendszert 😡
(Nem a kommentelőre vagyok mérges, hanem a microsoftra hogy ilyen erőszakosan ragaszkodnak a géppusztító frissítéseket!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!