Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki tud egy INGYENES...

Valaki tud egy INGYENES "rajzolós" programot?

Figyelt kérdés
Az ingyenest nem úgy értem hogy pl. 30 napig ingyenes és utánna fizessek érte, hanem ha 10 év is eltelik, még mindig ingyen van, és az után se kell fizetni. A programmal kapcsolatban pedig olyan "szerkeztő" program kéne amivel ilyen "rajzokat" tudnék készíteni: [link]

2018. febr. 26. 11:41
 1/5 DjImipapa ***** válasza:
100%
Röviden: GIMP... ha rajzoltál valamit is tényleg így vele, vagy bármivel, azért jelezzél nekem...:)
2018. febr. 26. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
GIMP, Krita, Paint.NET mennyit soroljak még?
2018. febr. 26. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Beírtam a Google-ba, hogy "ingyenes rajzprogram", és egy csomó találatot adott. Szerintem a te Google-d hibás lehet, én a helyedben visszavinném oda, ahol vásároltad.
2018. febr. 26. 12:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet hogy kiadja, de jártam már úgy hogy oda volt írva hogy ingyenes és letöltöttem... Ingyenes volt? -a frászt... :/
2018. febr. 26. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Inkscape.

[link]

2018. febr. 26. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!