Valaki tud egy jó . Cbr és . Cbz fájlokat beolvasó ingyenes programot?
Figyelt kérdés
Elkezdenék képregényeket olvasni csak ,hogy mivel ilyen formátumba vannak ezért kéne egy ilyen fájlokat megnyitni képes program.2018. jan. 22. 20:12
1/6 anonim válasza:
Sumatra PDF: [link]
bár elsődlegesen PDF-olvasó, de elboldogul ePub, MOBI, CHM, XPS, DjVu, CBZ, CBR formátumokkal is.
2/6 anonim válasza:
Én a SumatraPDF-et használom. De ezek valójában átnevezett .rar és .zip-ek, tehát bármilyen tömörítővel megnyithatóak.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2018. jan. 22. 20:47
4/6 anonim válasza:
Sosem fogom megérteni, mire jó ez a két formátum. PeaZip-el kitömörítem sima képekké, a monitort pivot-ba fordítom, és Frameless-el olvasom.
5/6 anonim válasza:
WinRAR-al a .cbr-t és a .cbz-t is meg lehet úgymond nyitni. Kitömöríted egy mappába és kész.
Vagy ha olyan elvetemült vagy mint én ImageToPDForXPS-el akár .pdf-be is fűzheted. :D
6/6 A kérdező kommentje:
Igen közbe rájöttem én is. Ezt a winraros megoldást használom már egy ideje. De kösz a választ. :D
2018. ápr. 24. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!