Hogyan lehet képeken olyan arckitakarást csinálni, amilyet a tévében szoktak?
Figyelt kérdés
Én eddig úgy oldottam ezt meg, hogy Paint-ban össze firkutyáltam, de ennél valami professzionálisabb megoldás kellene.2018. febr. 17. 10:50
1/3 anonim válasza:
Ha a fekete sávra gondolsz az szó szerint egy fekete színnel kitöltött téglalap, Paint tudja. Ha el akarod mosni a képet felnagyított képkockákkal, ahhoz már komolyabb szerkesztő kell. Gimp/Photoshop biztos, és valószínűleg más nevesebb képszerkesztő is beépített funkcióként ad meg ilyen lehetőséget, ahol csak ki kell jelölni egy területet majd az adott szűrőt beállítani rá.
2/3 TR75 válasza:
Kijelölöd az arcot és elmosással/élesítéssel/pixelesítéssel manipulálod.
3/3 tabaki válasza:
Gimpben például így:
Kijelölsz egy keretet, utána Szűrők → Elmosás → Pixelesítés..., pixelméret beállítása, OK.
Fájl → Exprtálás másként... név és formátum megadása → Exportálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!