Hogyan tudom visszaállitani hogy a c meghajtóra töltse?
Figyelt kérdés
ez alapján csináltam de nem tudom hogy hogyan kell visszaállitani https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__.. 2018. febr. 17. 10:33
1/4 anonim válasza:
A link alapján ugyanúgy, csak most megint a C:/... mappáját adod meg.
2/4 A kérdező kommentje:
de nem lép be mert azt irja hohy nem találja a c meghajtón a programot
2018. febr. 17. 10:55
3/4 anonim válasza:
Alapvetően jobban jártál volna ha előbb megkérdezed hogy a problémádra mi a megoldás mint egy ilyen buherálós válasz alapján elkezded a rendszerbeállításokat piszkálni, hogy a végén így járj.
Amelyik programban választható a telepít helye, egyszerűen a telepítés adott lépésénél megadod hogy melyik legyen a célmappa. Ahol nincs, ott az alapértelmezett mappába teszi.
Egy tippem van még ide: Vezérlőult/Rendszer/speciális rendszerbeállítások/speciális - környezeti változók menüt megnyitod, és itt listázza az alapértelmezett mappákat. Bár én Windows 10-ben nem látom hogy a Program Files fel lenne sorolva, esetleg más rendszerben igen.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ de nekem windows 7 az op rendszer
2018. febr. 17. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!