Hogyan lehet a Chrome és Mozilla mentett könyvjelzőit (és jelszavait) visszaállítani az alábbi esetben?
Tönkrement a gépem. Szerencsére az összes fájlt sikerült kinyerni a C meghajtóról. Így a 2 böngészőét is, minden fájl megvan.
Nem tudom, h. melyik mappában és mit keressek és másoljak át az új gépre, h. ne kelljen mindent megint könyvjelzőzni. Az új gépen a 2 böngésző már telepítésre került.
Azt tudom, h. lehetőség lett volna kiexportálni is ezeket még a régi gépen. De erre csak korábban került sor sajnos, és nem is találom ezeket az exportált fájlokat.
Esetleg jelszóvisszaállítás is érdekelne a fenti módon, bár gondolom, ennek esélye kb. a 0-hoz közelít, és jelszavakat nem olyan egyszerű a régi C meghajtó alapján visszanyerni.
Előre is köszi!
Hát ha megvan a régi gépről az adatok, akkor a keresőprogramnak fel kellene ismernie ha átmásoltad. Könyvjelzők és beállítások importálása\pl internet explorerből, vagy Mozilla Firefoxból.
De ha van online biztonsági mentésed, akkor onnan is visszaállítható.
Köszönöm.
Én nem szoktam bejelentkezni a Chrome-ba (de majd ezután igen).
És Mozillát is használok, aminél ilyen lehetőség tudtommal nincs.
Mozillánál a beállításoknál a sync funkciót kell bekapcsolni,csak előbb egy modzilla fiókot kell regisztrálni.
Akkor újratelepítés után csak be kell kapcsolni a sinkronizációt,és minden visszaáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!