Ubuntu linux csak többszöri újra indulás után indul el rendesen. Szerintetek mi lehet a gond?
Tavaly vettem egy új gépet az internet keresztül, mivel a régi tönkre ment. Alapból Windows7 volt rajta, és én e mellé telepítettem az Ubuntu-t.
A grub menüig nincs semmi probléma, itt szépen az ubuntu mellett meg jelenik a win7 is, ami szintén gond nélkül lehet indítani. Viszont ha az ubuntut indítom egy hibaüzenet/kódsor jelenik meg.
A hibaüzenet kb. 4 sor, amit kb 20 másodpercig mutat, majd "meghosszabodik" kb 50 sorra. Ezt követően pedig szinte azonnal újra indul.
Ez addig ismétlődig folyamatosan, ameddig meg nem jelenik még 1 plusz sor az első kb. 4 sor után, majd indul rendesen a rendszer.
Van amikor másodjára elindul, de lehet akár 40 alkalom is
Recovery módban szintén elindul
Bocs este volt amikor írtam.
Gondoltam majd készítek néhány képet, de talán addig valaki ki tud indulni ennyiből is.
Tessék, itt van néhány kép:
Az 1.képen az 1. indítás eredménye látható.
Nem jelenik meg utána semmi, kb 20 sec után újraindul
A 2. képen a szokvány szöveg látható szintén kb. 20 sec-ig, majd ez meghosszabbodik ami pedig következő képeken látható
Remélem elég jók a képek és ennyiből már ki lehet valamit venni.
Az eredeti kérdésben említett plusz 1 sorról akarok még képet készíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!