Miért nem indul rendesen a laptopom?
Figyelt kérdés
(történet) Van egy Lenovo laptopom kb 2-3 hónapja van meg windows 8 van rajta. Az volt a baja, hogy ki írta Lenovo bejött a fekete háttér majd az egér és semmi. Elvittem szerelőhöz csinált rajta egy "hard resetet" majd jó volt de 2 napra rá megint ez a baja majd megint elvittem 38 db vírust találtak rajta. Letörölték őket (gondolom én oda adtam nekik csináljanak valamit) és újra telepítették (gyárilag csak windows 8 mehet rá és eredeti a win rajta) és megint ez a baja. Valami megoldás? (amit "házilag" meg tudok csinálni mert nem szeretnék több pénzt "kidobni" nem mintha drágán csinálnák de mégse jó.2014. máj. 14. 22:12
1/7 anonim válasza:
Szerezz be kulsöleg virus írrot.Ne menny rá a netedre.Es nezd meg hogy van e baja.
2/7 A kérdező kommentje:
Van rajta vírusirtó és nem netezek azon sőt nethez sincs csatlakoztatva.
2014. máj. 14. 22:25
3/7 anonim válasza:
Alapvetően zavaros a történet. Mi az a "hard reset"?
"Letörölték őket (gondolom én oda adtam nekik csináljanak valamit) és újra telepítették"
Minek "törölték" le a vírusokat, ha úgyis újratelepítették? Nem értem mit csinált a szerelő a gépeddel.
Biztos vagy benne, hogy teljesen friss Windows-od van? Mert ha újratelepítés után ugyanaz a baja, akkor felmerül, hogy hardveresen gond van vele. Akkor viszont garanciával vidd vissza.
Próbáld meg csökkentett módban elindítani egy jópárszor, ha akkor elindul, akkor lehet, hogy operációs rendszerrel van gond.
4/7 anonim válasza:
Jah, és vigyázz az első válaszadó válaszával. Vírusírót javasol. Én nem használnék vírusírót, mert pont ellentétes hatást vált ki, maradj a vírusírtónál! :D
5/7 A kérdező kommentje:
Tudja mindenki mire gondolt. :D Biztos, hogy friss windows van rajta és az a "hard reset" azt úgy csinálta, hogy az oldalán meg még valamit megnyomott és újra indult a gép majd jó volt de nem sokáig.
2014. máj. 15. 06:43
6/7 anonim válasza:
Nem hallottam soha a hard resetről. Ha a teljesen friss Windows ugyanazt a hibát produkálja, mint a régi, akkor én hardveres hibára gyanakodnék a helyedben.
7/7 A kérdező kommentje:
Újra elvittem ma és azt mondják össze omlott a HDD-je. Garanciás még de nincs időm azután rohangálni.
2014. máj. 15. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!