A PC játékoknál mi a lapján állapítják meg a minimum és az ajánlott gépigényeket?
Nagyon furcsállom ezeket az értékeket, mert az én gépem adatai szerint az újabb játékokat (Witcher 3, Kingdom Come Delivernace) nem kéne vigye akadás mentesen a lehető legmagasabb beállításokon, plusz minden effekt maxra húzva. Witcherbe még a hírhedt hairworksot is bekapcsolom és még is simán viszi a játékot. Pedig a gépem az ajánlottól elmarad.
Jelenleg 8gb ram valamint, egy I5 4460 as proci van ami 3.2 ghz-t tud és egy gtx 1050 2 gb vramos videokártyám. Szóval, hogy lehetséges az, hogy a fent említett játékok a FULL HD felbontás mellett sem akadnak és szaggatnak be.
Ha erre tud valaki tényleges választ (félreértés ne essék, az első válaszoló is jót írt a kérdező konkrét példájára), azt én is szívesen várom.
Én sem tudtam soha felfogni, hogy minek írják ki a hivatalos gépigényeket, amikor sokkal lentebb is lehet maxon futtatni.
A példám nekem is ugyanúgy megvan.
A processzoromat nem tudom fejből, és most a laptopomon vagyok.
A videokártyám egy nVidia GeForce 9500GT 512MB.
4GB RAM.
Ehhez képest a Mirror's Edge: Catalyst hibátlanul, laggolás, belassulás nélkül megy Hyper beállításokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!