Videószerkesztéshez milyen teljesítményű laptopot vegyek?
Motoros túrázásaim videóit szeretném megörökíteni egy GoPro Hero 5 Black, kamerával, és a az anyagot megvágni, majd jó minőségben youtube-ra tölteni.
Ehhez szeretnék egy olyan laptopot, aminek elegendő a teljesítménye. Tudom nem lesz olcsó, mert a business kategóriában kell keresek, mivel a laptop jönne velem a motorostúrákra is. Köszönöm a válaszokat!
Oké, hogy jó, de majdnem 4kg és olyan mint egy őskori laptop :D
Egyébként kérdező, ha csak sima videóvágáshoz kell elég lehet egy i3, i5-ös procival szerelt gép is. Egy 150ezres géppel már simán lehet vágni. Viszont, ha 4K videókról van szó és mindenféle effekteket akarsz használni akkor ennél több kell.
Én személy szerint az ultrabookokat ajánlom, nagyon vékonyak, könnyűek, erősek és jól néznek ki.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
1-es.
Köszönöm a tippet, megkérdeztem a prohardver fórumban is.
3-as.
4k-t egyenlőre feleslegesnek tartom, FullHD-ban viszont jó lenne. Ultrabook-okat meg nézem! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!