Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Videószerkesztéshez milyen...

Blaiseboy kérdése:

Videószerkesztéshez milyen teljesítményű laptopot vegyek?

Figyelt kérdés

Motoros túrázásaim videóit szeretném megörökíteni egy GoPro Hero 5 Black, kamerával, és a az anyagot megvágni, majd jó minőségben youtube-ra tölteni.

Ehhez szeretnék egy olyan laptopot, aminek elegendő a teljesítménye. Tudom nem lesz olcsó, mert a business kategóriában kell keresek, mivel a laptop jönne velem a motorostúrákra is. Köszönöm a válaszokat!

2018. febr. 11. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha nekem kéne vennem, ezt választanám:

[link]

Viszont érdemes inkább itt kérdezned:

[link]

2018. febr. 11. 15:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez az ajánlott Dell nagyon jó gép. A Dell ilyen gépei "elnyűhetetlenek".
2018. febr. 11. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Oké, hogy jó, de majdnem 4kg és olyan mint egy őskori laptop :D

Egyébként kérdező, ha csak sima videóvágáshoz kell elég lehet egy i3, i5-ös procival szerelt gép is. Egy 150ezres géppel már simán lehet vágni. Viszont, ha 4K videókról van szó és mindenféle effekteket akarsz használni akkor ennél több kell.

Én személy szerint az ultrabookokat ajánlom, nagyon vékonyak, könnyűek, erősek és jól néznek ki.

2018. febr. 11. 22:38
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 Azért néz ki őskorinak, mert az is. Negyedik generációs i7 van benne, most meg már 8-nál járunk. 5 éves cucc kb.
2018. febr. 12. 05:38
 5/7 anonim válasza:
Szerintem nézz rá a Lenovo k ra.Ott találsz 16 gb rammal meg 3,6 Gh el laptopot ami nem túl drága.Sgerintem az biztos elég.De vannak már újabbak is.Es lehet őket upgradelni,az is megoldás lehet.
2018. febr. 12. 08:11
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

1-es.

Köszönöm a tippet, megkérdeztem a prohardver fórumban is.

3-as.

4k-t egyenlőre feleslegesnek tartom, FullHD-ban viszont jó lenne. Ultrabook-okat meg nézem! ;)

2018. febr. 12. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyi a keret, de a Macbook-ok eléggé az élen járnak a videóvágásban. Akár még használtan is találhatsz jó Macbook pro-kat.
2018. febr. 14. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!