Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kékhalál játék közben. Miért?

Kékhalál játék közben. Miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

config: amd fx-4300

Alaplap ga-78lmt-s2 rev 1.2

4gb ddr3 ram

vga geforce gtx 650

Néha 1-2 óra játszás után kékhalált kapok.

A driverek a legfrisebbek, eszközkezelőnél leellenőriztem őket.

op rendszer windows 10 home.

Pld far cry primalnál van ez az eset, hirtelen kék a hátér a szövekeg nem láthatóak mert elvanak mosódva csúszva, és a hangfal is enyhén zúg. Egyszer kétszer újraindúlt kékhalál után de általában nem.

Én ram hibára vagy vincseszter hibára tippelnék. Szerintetek?

2018. jan. 29. 18:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
WhoCrashed nevű programot töltsd le. Mit ír?
2018. jan. 29. 18:47
 2/18 anonim ***** válasza:
12%
Csodálkozok hogy 4gb rammal elindul a géped
2018. jan. 29. 18:52
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
# 2 hülyeségeket beszél, az hogy "csak" 4 gb-ram van, nem okozhatja a kékhalált.
2018. jan. 29. 18:59
 4/18 anonim ***** válasza:
14%
Egy szóval se mondtam, hogy amiatt lenne. Csak fura belegondolni hogy 4gb elég bármire is.
2018. jan. 29. 19:12
 5/18 anonim ***** válasza:
62%
Erőforrás hiány. Az a konfig a primal-hoz eléggé alkalmatlan. Elindítani elindítja, de nem csodálkozom, hogy kék halált kap játék alatt a géped. Másik, szerényebb gépigényű játékkal próbáltad-e már? Annál is megtörténik ugyanez?
2018. jan. 29. 19:21
 6/18 anonim ***** válasza:
A 650 még elég, én is azzal toltam anno. Viszont a processzor harmatgyenge, a memória pedig kevés egy AAA játékhoz.
2018. jan. 29. 20:10
 7/18 anonim ***** válasza:
73%
Laptopban 2 GB ram van. Amire használom, arra elég.
2018. jan. 29. 21:23
 8/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

A whocrashed ezt írta:Crash dumps are enabled on your computer.

Crash dump directories:

C:\WINDOWS

C:\WINDOWS\Minidump

No valid crash dumps have been found on your computer

Crash dumps are enabled but no valid crash dumps have been found. In case you are experiencing system crashes, it may be that crash dumps are prevented from being written out. Check out the following article for possible causes: If crash dumps are not written out.

Read the topic general suggestions for troubleshooting system crashes for more information.

Note that it's not always possible to state with certainty whether a reported driver is responsible for crashing your system or that the root cause is in another module. Nonetheless it's suggested you look for updates for the products that these drivers belong to and regularly visit Windows update or enable automatic updates for Windows. In case a piece of malfunctioning hardware is causing trouble, a search with Google on the bug check errors together with the model name and brand of your computer may help you investigate this further.

Ez nem tudom mit jelent mert németes vagyok. :(

A másik ,a haverom gyengébb configgal tolta ki a játékot.

És igen más játéknál is hasonló a helyzet :/ pld Alien isolation

2018. jan. 31. 15:18
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a Windowsod nem engedi a hibafájlok tárolását, nem talált a program semmit. Amikor kékhalál van, fényképezd le úgy, hogy az összes szöveg, főleg alul látszódjon.

Milyen tápod van?

2018. jan. 31. 15:46
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
A memóriát viszont ellenőrizd, szedd le a memtest86 nevű programot, tedd rá CD/DVD/Pendrive-ra, bootolj onnan, és hagyd egy egész éjszakán át futni. Akár látsz hibát, akár nem, mikor felébredsz már kikapcsolhatod, nincsen vége a tesztnek tudtommal.
2018. jan. 31. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!