Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 hazsnálata 2018-ban?

Windows 7 hazsnálata 2018-ban?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Megelégeltem hogy az ASUS G751J típusú laptopom egy lassabb és egyre vacakabbul működik minden frissítés után. Az újratelepítés már régen nem segít. Valószínűleg a melltown botrány miatt lassulnak be ennyire. A kérdésem az lenne hogy windows 7-el mennyire lenne életképes a gép 2018-ban? Fontos programok a chrome, photoshop, dreamweaver. Mondjuk kikapcsolnám a frissítésetek, csak felraknám a service pakkokat és a drivereket. Vélemény? Köszönöm.

#Windows 7 #meltown #melltown
2018. jan. 20. 10:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
* Ezt egy adatmentő cég mondta.
2018. jan. 21. 14:51
 12/12 A kérdező kommentje:
Van SSD-m Samsung evo 250GB. Felraktam a WIN7-et és össze sem lehet hasonlítani egy frissen telepített win 10-el. A driverek kb 80%-ban kompatibilisek, vannak apróbb hibák mint pl alvó állapot után nem megy a fényerőszabályzás meg ilyen apróságok, viszont a gép tökéletesen stabil és villámgyors. Letiltottam a frissítéseket. Eddig nagyon jó döntés volt.
2018. jan. 22. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!