Windows 10-et lecserélni Windows 7-re?
Nagyi laptpján Windows 10 van. Mindig panaszkodik, hogy lassú, a Chrome-ot is alig nyitja meg neki, gyakran lefagy és mindig frissít a gép.
Nem egy mai gép, Core2Duo 2.33GHz-s proci, 3GB ddr2 ram, 500GB hdd
@10: Ugyanolyan linux disztró, mint a windows nincs. Hasonló van hozzá - pl. linux mint - de nyilván megszorításokkal együtt kell érteni. Én nem játszok, mert sose voltam nagy játékos és ki is nőttem belőle, így nekem a mint teljesen megfelel.
Hozzáteszem alap felhasználáshoz (hírodalak, facebook, zene, alap irodai dolgok, képek rendezgetése stb.) bőven elég a mint és sokat nem is kell vele szöszmötölni, mert az alap telepítőcsomagban gyakorlatilag minden megvan, ami kell. Meg kell szokni a használatát, de annyira nem idegen, vagy fájdalmas, hogy annyit kelljen vele szenvedni.
Ezeket a programokat használom:
- Firefox
- Chrome
- Opera
- VLC
- Utorrent 2.2.1
- Totál Commander
- Nero 7
- 4K YouTube letöltő
- PhotoScape
- Avidemux
- Google Drive
Ezeket a programokat feltudom telepíteni Linuxra?
Nem, de van beépített szoftverkezelő, ahol rákereshetsz, majd a telepítésre kattintasz és ennyi.
Az jó.
A Linux be szokot lassulni a sok frissítés után mint a Windows?
@17: Én még nem tapasztaltam. Viszonylag friss lemezképről telepítek, mostanság jött 1-2 frissítés, de az összességében legnagyobb frissítés (több tíz kisebből álló) olyan 3-400 megás csomag is felment pár perc alatt és a sebessége a mintnek semmit sem változott.
Ha gondolod, szeparálj el a winchestereden egy részt és húzd fel rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!