Miért késik a kormány mozgása a monitoron?
"Valaki más tud segíteni?"
Nem, mert az #1-s leírta a megoldást.
Mégegyszer, hogy megértse a kedves válaszadó. Ezzel az egyszavas válaszával elmehet a búsba, mert ez olyan mintha azt mondaná, hogy "szervíz". Például, lehet, hogy nem tudom, hogyan kell kalibrálni, akkor mit érek ezzel a válasszal?
De nyugodjon meg tudom,hogyan kell.
Az a probléma, hogy a Logitech kormány kalibrálási programjában tökéletesen szinkronban müködik a monitoron lévő kormánny a mozgatással egy időben. Itt nincs is baj vele.
A baj a játék közben van, amikor a monitoron látható autó kormányának mozgása késik 2-3 tized mp et. Mint tudható ez a kis csúszás a valóságban az autóknál nincs, a holtjáték az más.
Ha a fék vagy a gáz csúszna ennyi időt még nem lenne baj de a kormánynak azonnal kellelne reagálni. Így olyan játszani mintha részeg cikázna a sávokat átlépve.
Ha valaki mást is érdekel a megoldás: A Logitech G27-et nem arra az USB re programoztam fel mint amin használtam később.
Újra telepítettem a g27-et egy usb3 as kártyával. Így mindjárt gyorsabb lett a reakcióidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!