Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az önkormányzati, NAV-os és...

Az önkormányzati, NAV-os és kormány űrlapok miért javában vannak megírva úgy, hogy nekünk kell futtatni a . Jar-t?

Figyelt kérdés
2017. nov. 10. 08:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogy a Linux felhasználókat se zárják, mint pl engem.
2017. nov. 10. 09:16
 2/8 tabaki ***** válasza:
Gondolom, a Java platformfüggetlensége meg ingyenessége okán.
2017. nov. 10. 09:18
 3/8 A kérdező kommentje:
linux alatt ki kellett volna töltsek két űrlapot, mind a kettő hibát dobott ki (bad magic number exception)
2017. nov. 10. 09:53
 4/8 tabaki ***** válasza:
Az ajánlott java-változat, és a megfelelő verzió van fönt?
2017. nov. 10. 10:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Legfrissebb openJDK van fönt
2017. nov. 10. 10:52
 6/8 tabaki ***** válasza:
Na ugye...
2017. nov. 10. 13:08
 7/8 A kérdező kommentje:
@tabaki miért erőltetik rá ezek az elavult verziókat és böngészőket az emberre? Találkoztam már olyannal is, hogy csak IE9-el működött valami. Most én honnan szerezzek IE9-et?
2017. nov. 10. 21:31
 8/8 tabaki ***** válasza:
Fogalmam sincs. Az IE9-re (és általában az egyetlen platformra) kitalált program ilyen esetben mérhetetlen rövidlátásra utal a megrendelő és a fejlesztők részéről, elvileg ennek venné elejét a java. De hasonló okok miatt én is kénytelen voltam OpenJDK helyett az Oracle-változatot feltenni. Nem értek hozzá, de a kettő közötti különbségekbe már beleakad a fordító.
2017. nov. 10. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!