Melyik a leggyorsabb böngésző WIN10-hez?
Szia!
Relatív hogy kinek mi a jó.
Nekem speciel 2 böngésző vált be, Chrome és az Opera. Eddig Opera volt. Most chrome. Mind a 2 vel meg vagyok elégedve.
Szerintem szedd le az Operát ( [link] és próbáld ki.
Legjobbakat ! :)
Nekem eddig a Torch és a Naver vált be.
A Naver nem ajánlom szabadon. Abszolút koreai böngésző, minden amit megjelenít, nem a te helyzeted alapján megy, hanem Seoul-ból. Hiába a google-n keresel vele arra, hogy "orbánkormány", akkor is csak az erről szóló koreai cikkeket hozza be (meglepő módon elég sokat :D ).
Én azért használom, mert a munkám során sokszor szükséges. Használok japán, kínai, taivani, thaiföldi, vietnami böngészőt is a munkám miatt, de a keleti böngészők közül még ez a legelfogadhatóbb világszinten. Gyorsaságot tekintve briliáns kis program.
A másik a Torch.
Ezt azért kedveltem meg, mert az összes böngészőmotor benne van. Pillanatok alatt érzékeli, hogy az adott weblapot melyik motorral a legideálisabb megnyitni, és az adott lapra azt használja. De csak az adott lapra.
Ha 3 olyan oldalt nyitsz meg egymás mellett, amikhez különböző böngészőmotor a jobb, akkor laponként külön böngészőmotort futtat.
Meglepően kevés erőforrással, nagyon gyorsan dolgozik. Én ezt tudom a leginkább ajánlani!
Szia!
első kommentelő vagyok ismét :)
Nekem kb majdnem azóta hogy válaszoltam neked mást használok :D
Asszony otthon Win10 en a Chrome-ra esküszik DE!
Én le szedtem az OperaGX-et és most ő is ezt használja online filmhez mindenhez :D Miért?
-Jobb,erősebb reklámblokkolót tartalmaz akár youtubre akár sima weboldalra
-Gyorsabb adatforgalom mint elődjénél (Ez inkább Böngészős játékoknál érződik)
-Beépített ingyenes VPN (Amerika,Ázsia,Európa választási lehetőségekkel)
Én ezt használom 2,lassan 3 éve. Tudom javasolni ha gondolod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!