Most 2017-ben melyik a leggyorsabb böngésző?
Figyelt kérdés
Firefox? Chrome? Vivaldi? Opera? Maxthon? Dragon?
Kinek mi vállt be?
A konfigurációm:
Pentium Dual Core E5200 CPU
3 GB DDR2 RAM
Windows 10 LTSB 2016 - 32 bites rendszer*
Legalább 6-7 ablakot normálisan tudjon egyszerre kezelni, ne tolja tele a RAM-ot egy idő után.
Néha kell Java is, de arra ott az IE.
*Munkahelyi gép, és vannak régi 32 bites céges szoftvereink, amik nem futnak 64 bites környezetben.
2017. ápr. 25. 09:57
1/5 P.O.C. válasza:
Az Edge szerintem most a leggyorsabb. Csak sokan inkább hanyagolják az elődje az IE miatt.
2/5 A kérdező kommentje:
Az LTSB wind verzióból az hiányzik. Otthon szoktam használni! De az egy elég új gép 16 GB rammal :)
2017. ápr. 25. 10:05
3/5 anonim válasza:
Fura, de szerintem is az EDGE. Csak a szokásos kötelező Microsoft-fikázás miatt senki sem hajlandó beismerni.
4/5 A kérdező kommentje:
Tudom azt valahogy aktiválni az LTSB verzióban?
2017. ápr. 25. 12:21
5/5 anonim válasza:
a w3m/curl/lynx a leggyorsabbak.
a Dillo + netsurf a második sorban vannak
utána Pale Moon, Seamonkey, Midori
aztán firefox, chrome, vivaldi, opera, maxthon, dragon, edge, slimjet, qupzilla, a 4. sorban
A ramot pedig az oldalak tolják tele javascript-tel, amiket látogatsz, nem a browser.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!