Van értelme 64 bites programokat telepíteni, ha nem, akkor hogy tudom 32 bitesként installálni, ha a telepítőben az x86 és x64 is megtalálható?
Pár hónapja van 64 bites Windows telepítve, viszont pár programnál, mint például Photoshop, Total Commander, azzal szembesültem, hogy egyes kiegészítők csak 32 bites programokkal futnak. Végül sikerült találnom újabb kiegészítőt, ami támogatja a 64 bitet vagy más alternatívát helyette.
Arra gondoltam, hogy csak 32 bites programokat telepítek, hogy a későbbiekben ezt a problémát elkerüljem. Kivéve ahol megköveteli a program, mint az ESET is, hogy csak 64 biteset enged, x64 rendszerre.
Van értelme 64 biteset telepíteni, vagy elég a 32 bites is mindenből, amiből engedi a program?
Ha egy telepítőbe van a 32 és 64 bites változat, akkor hogy tudom elérni, hogy a 32 biteset telepítse? Csak simán install-nál kiválasztom a Program Files (x86) mappát és tudni fogja, hogy 32 bitesként akarom feltenni, vagy mindenféleképpen 64 biteset telepíti, mert a rendszer is x64-es?
Google első találat Photoshop-ra:
Megj.:
Van értelme 32 bites verziót feltenni, ha a használni kívánt kiegészítők csak a 32 bitessel kompatibilisek.
Van 32 bites Photoshop-om, nem azt nem találtam, hanem egyes régebbi kiegészítők csak 32 biteshez voltak.
Ezért érdekel, hogy van-e értelme 64 bites programokat telepíteni, miben jobb, mint a 32 bites?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!