Valaki tud nekem mondani egy olyan photoshop alkalmazást, amiben körbe lehet vágni az embereket?
Ja és a GIMP-hez tananyag:
de a különböző videómegosztókon lehet találni tananyagot bőven, magyar nyelven is.
<off>
#4: És így lesz a szövegszerkesztésből Wordözés, a táblázatszerkesztésből Excelezés, a prezentációkészítésből Powerpointozás (és lesz az operációs rendszer azonos a Windows-zal, a böngésző az Internet Explorerrel,...), pedig ezen feladatokra sok alternatív program létezik és az említett három átlagfelhasználói szempontból nem nyújt sokkal többet mint az alternatívák. Ráadásul a triumvirátus legálisan pénzbe kerül.
</off>
1:
„Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen,
Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...”
2:
Valaki tud nekem mondani egy olyan képszerkesztőt, amiben nem lehet körbevágni az embereket?
3:
Attól függetlenül, hogy én sem szeretem, amikor valaki minden másra is használja egy bizonyos programnak a nevét, úgy látszik, a kezdőket orvosolhatatlanul fertőzi ez a buta szokás, Viszont éppen ezért de nem lett volna haszontalan, hogy nagy tájékozatlanságodban legalább a boldogtalan Photoshopot beírd a keresősorba, akkor is bőven leltél volna egyéb használható programokat a találatok közt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=photoshop&k..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!