Tudnátok mondani egy olyan photoshopot, amit nem kell letölteni és nem szemcsézi ki a képet?
Én csak a Photoshopot ismerem Photoshopként, amiket mondtál azok max képszerkesztők. Az ingyenes, on-line cuccoknak vannak korlátai, érthető.
Mi bajod a letöltött szerkesztővel? Egy gimp pl teljesen ingyenes és elinduláshoz tökéletes.
A gimp az igen, az olyan.
Nyomsz egy Ctrl+Y-t, aztán "Retusálás menü", aztán "Kiszemcsézés nélkül kávéfőzés közben" és még a kávét is megfőzi.
Van ebédfőzés és autógumifelfújás opcióval is.
TrollFater
direkt oda írta a kérdező :
"olyan photoshopot, amit nem kell letölteni "
erre írod a letöltős gimpet
Kedves kérdező ! A Photoshop egy termék, software neve, még ha sokan összefoglaló névként is használják. Az online képszerkesztők közel sem fognak olyan eredményt produkálni, mint az 'emberes' méretű telepítettek.
A Gimp nagyon tökéletes képszerkesztő, ha a saját oldaláról töltöd le biztosan nem vírusos, magyar nyelvű - is - de sajnos értelmes felhasználót kíván, mint minden más komolyabb program.
Nade a Gimp az is fotosop nem?
Úgy tudom a photoshop CCDCSAWXC verzióhoz van antikiszemcsézésteleníthetetlenítő plugin... de lehet hogy csak egy idióta troll vagyok, aki azért ír ilyeneket, hogy észrevegye a kérdező, hogy mekkora baromságokat kérdez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!