Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 helyett win 7?

Windows 10 helyett win 7?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most vettem egy laptopot, windows 10 van rajt, de engem nagyon zavar. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha újratelepíteném windows 7-el akkor támogatná azt?

Fel fel tudom telepíteni az biztos, csak az a kérdés, hogy támogatja-e a videókártya, hálózati kártya stb... a windows 7-et?

2017. dec. 24. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
A win7 még támogatott, valószínűleg minden menni fog ami win10 alatt.
2017. dec. 24. 16:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki, mert tesóm is most vett egy laptopot, ami szintén 10-re volt kalibrálva, és egyszerűen nem talál hozzá drivereket. Mindnél azt írja hogy nem támogatott program...
2017. dec. 24. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Tesód valószínűleg nem ért a számítógépekhez, te pedig ne használd azt a szót, hogy "kalibrált" ha nem tudod mit jelent.

Boldog karácsonyt.

2017. dec. 24. 16:16
 4/4 lali51 ***** válasza:
3/3 inkább te nem értel hozzá.Az új laptoppok a Windows 10-re vannak "kalibrálva",és tényleg nincs hozzá Windows7 driver.
2017. dec. 24. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!