Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet egy tabletről...

Hogyan lehet egy tabletről egy letölthető játékot áttenni egy másik tabletre?

Figyelt kérdés

Van két tabletem. Az egyik tökéletesen működik, a másiknak viszont a wifijével problémák vannak,tehát semmit nem tudok letölteni rá, mivel nincs rajta net. A jól működő tabletre letöltöttem egy játékot, és át szeretném tenni a másikra tabletre. Ezt hogy tudom kivitelezni?

Próbálkoztam már azzal, hogy átteszem a játékot gépre, és onnan a tabletre, de nem sikerült, meg igazából nem igazán tudom hogy ezt hogy is kéne. Tudna valaki ebben segíteni nekem?

2017. dec. 22. 11:37
 1/3 anonim ***** válasza:
keress valami backup programot, amiben ki tudod választani hogy mit mentsen le, és rakd fel a backup appot a másik tabletre és ott állítsd vissza azt a mentést a játékról. Hátha.
2017. dec. 22. 11:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm, megpróbálom mindenképpen! 😊
2017. dec. 22. 11:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha támogatja az OTG-t, vegyél egy USB-s hálókártyát.
2017. dec. 23. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!