Firefox vagy bármely másik böngészőhöz van letölthető ActiveX bővítmény?
Internet Explorer a legegyszerűbb.
Biztosan van Firefoxra addon. A kérdés az, hogy támogatott-e a mostani verzió, és ha véletlenül igen, akkor meddig lesz az.
Valami régi weboldalt szeretnél elérni Linux vagy OSX alól?
Régen valamilyen szinten támogatta a Firefox, ha jól tudom, akkor már nem. Ha meg tudod tenni, akkor talán jobb lenne IE alól, ha más nem, akkor virtuális gépről.
Innen tölthetsz le ingyen virtuális gépet IE tesztelésre: [link]
Ennyire nem bonyolult dologra használnám.
Van egy weboldal, ahová regisztrálni szeretnék. A regisztráció során be kellene jönnie egy captcha kódnak, de nem jön be, és amíg nem jön be, addig nem lehetséges a regisztráció.
Talán nem jó helyen tapogatózok, de erre gondoltam.
Eddig egyetlenegy böngészőből sikerült megjeleníttetni a captcha -t és az az Internet Explorer volt, azon verzió, ami a Win 7 -hez alapból telepítve van a gépen.
Ez a captcha egy felugró ablaknak minősült és azután vált láthatóvá, hogy engedélyeztem a felugró ablakokat.
Firefox és Opera esetén is engedélyeztem a felugró ablakokat, mégsem volt látható a captcha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!