Hogyan kell használni az Anvil zeneszerkesztő stúdiót?
Már odáig eljutottam, hoy új fájlt, hogyan kell vennem ahhoz, hogy megjelenjen a zongora és felette a kotta, be tudom kottázni a dalaimat. Egyet bekottáztam, lementettem, de csak Midi formátumban menti el, nem MP3-asban, nem tudom, hogyan lehetne használható formátumúra menteni?
Valahogyan a Track Create-Instrument menünél megálltam, nekem nem jelenik meg gitár,vagy zongora piros színnel, hogy készítsek a dalhoz akkordokat, ebben segítsetek nekem, meg az elmentésében videó alapnak.
Hiába írtam be a keresőbe, még az Avril zeneszerkesztő ismertetést, csak angolul van, egészen másképpen, mint ahogyan eddig eljutottam, pedig saját dalokból kíséretet lehet vele készíteni állítólag. Nagyon hálás lennék,ha segítenétek, mert állok vele hetek óta.
"With the free version, you can create an unlimited number of MIDI tracks, and two one-minute audio tracks. "
Tehát az ingyenes verzióban csak MIDI-t tud, vagy legfeljebb két darab egy percest. Meg kéne venni először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!