Most vettem egy laptopot win10-re milyen virusirtot tegyek?
ez az utolsó hozzászólás tetszett. :D
Akkor melyik virusirtó lenne ideális?
A fent linkelt ingyenes változat egy neves használható vírusirtó változata, nemrég dobták piacra.Ugyanabból az adatbázisból dolgozik mint a fizetős nagy-tesója csak kevesebb szolgáltatással.Cserébe nem bombáz ajánlatokkal, minimális a gépigénye. Bővebb szolgáltatású ingyenes ajánlatom még az Avast nagyon sokat fejlődött az elmúlt években cserébe néha zokog hogy vedd meg....Egyik nagy előnye hogy van rendszertöltéskori vizsgálata nem kell Live CD hogy a Winfost átvizsgálja.
Az idei győztes a BitDefender (elfogulatlan tesztek ...persze) ezt nem használtam de a fórumok szerint használható, lassítja a boot/kikapcsolás időt sokak szerint. [link]
Hogy melyik a jó ? ? ? amit éppen használsz.
Az Avast javára mondom hogy hosszú éveken át használtam, első volt aki a rendőrségi vírust segéd nélkül tudta törölni, minden évben valami új szolgáltatással bővül, van távelérése egy másik géphez ha éppen a nagyi gépét kell piszkálni.... Az ősszel megjelent Kaspersky free-t tesztelem a megjelenés napjától.Már tudom mit nem jelzett és blokkolt az Avast.Nincs fölöslegesen felugró ablak nincs extra szolgáltatása. Amit tud:
-Fájlvédelem
-Webvédelem (beérkező exe fájlokat is)
-IM védelem (Chatelés védelem)
-Levél védelem
Nem sok de egy átlag felhasználónak elegendő.
Természetesen mindegyiknek a fizetős változata jóval többet tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!