Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Boltban vásárolt lemezes PC...

Blade666 kérdése:

Boltban vásárolt lemezes PC játékot kell aktiválni Origin-en?

Figyelt kérdés
Szeretném megvenni az NFS Payback-et, hogy kipróbáljam, és az a kérdés, hogyha lemezes változatban veszem meg, akkor ezt később el tudom-e adni? Vagy aktiválni kell mindenképpen, és akkor már nem.

2017. dec. 13. 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a játékot, viszont a mai játékipar már nagyon arra törekszik, hogy ezt elkerüld és szorgalmazza a regisztrálást. Vagyis egyszer kér egy online kapcsolatot, hogy regisztráljon és utána már megy. De NFSnél fogalmam sincs.

Ha offline végig tudsz játszani és egyszer sem követeli az internetet, akkor nem lesz probléma, de ahhoz kapcsold ki a netet.

2017. dec. 13. 12:47
 2/4 Takysoft ***** válasza:

Igen, be kell aktiválni Origin-en.

Nem tudod később eladni.

Egyébként hogy tudnád letölteni? Vagy neked még van DVD meghajtód? :D

Amúgy valahol érthető a dolog. Ők így tudják biztosítani, hogy mindig friss új verzióval játsz, és minden hibajavítást azonnal odatoltnak a képedbe.

Plusz ismered az EA-t...

Multiplayer, lootbox, online vásárlások... mint a Battlefront 2...

2017. dec. 13. 16:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Nincs DVD meghajtóm, de most a lemezes változat akciós, így olcsób lenne még a hardverapro-s árusoknál is. DVD meghajtót meg nem nehéz beszerezni :D
2017. dec. 14. 09:13
 4/4 Takysoft ***** válasza:
Szerintem arra amúgy se lesz szükség. Rág vásároltam már fizikai példányt, de például a Fallout4-et így vettem meg. Arra sem emlékszem már, volt-e DVD a csomagban. Csak a steam kódot vettem ki :)
2017. dec. 14. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!