A rendszer letíltotta ezt a programot?
Sziasztok!
Windows 10 operációs rendszerem van, és a defenderét használtam eddig, most úgy döntöttem, hogy szerzek másikat.
Letöltöttem a Kaspersky-t, majd telepítésnél azt írta, hogy a digitális aláírás hiányzik. Rendben van, utánakerestem a dolognak, ott azt írták,hogy speciális rendszerindítást csináljak, úgy, hogy tíltsam le az ellenőrzését az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének. Le is tíltottam, de így se engedte. Tovább kerestem.. Találtam, egy olyat, hogy regedit : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System
Itt az EnableLua értéket, írjam át 0-ra, majd indítsam újra a gépet, de így se sikerült...
Esetleg valami más megoldás? (Malwarebytes, vírusírtó felment, de megnyitásnál, uninstallnál is ugyan ezt írja ki)
Itt egy kép, arról amit kiír(Telefonnal fényképeztem, print screen-t itt nem engedte) :
Előre is köszönöm a segítésget.
Megoldottam, azért köszönöm, leírom a megoldást, hátha másnak is lenne ilyesmi problémája:
start -- > keresés -- >Felhasználói tanúsítványok kezelése -- > nem megbízható tanúsítványok -- > tanúsítványok -- > itt ami le van tíltva, megkeresed és kitörlöd innét, és már tudod is telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!