Ariin kérdése:
Üdv! A Winfos10 sajnos egyik napról a másikra (a gép bekapcsolása nélkül) eldöntötte, hogy a torrent nem megbízható. "A rendszer letiltotta ezt a programot a számítógép védelme érdekében. " Ismer valaki megoldást?
Figyelt kérdés
A fent említett hibaüzenet már csak azért is baromság, mert azt állítja, hogy a rendszergazda(Én) tiltottam le a programot (mint mondtam bekapcsolás nélkül).
Aki tudja hogyan lehet megoldani ezt a problémát kérem jelezze.
(Ui.: HP nyomtatóm telepítésénél is ugyan ez volt.)
2016. jan. 25. 17:58
1/5 DjImipapa válasza:
Visszatelepítesz egy normális, bevált és stabil rendszert....kb röviden ennyi:)
2/5 anonim válasza:
Vezérlőpult, rendszer és biztonság, biztonság és karbantartás, Windows SmartScreen beállítások módosítása. Windows SmartScreen kikapcsolása. Telepíted, amit kell, aztán a biztonság kedvéért kapcsold vissza.
3/5 A kérdező kommentje:
Smartot már kikapcsoltam, úgy sem engedi. A normális rendszer pedig vagy nem winfos és nem támogatott rengeteg programmal amit a suliban használnom kell vagy nem létezik :(
2016. jan. 26. 19:12
4/5 anonim válasza:
Próbáld meg az uTorrent 2.2.1-el, ott még más volt a gyártó.
5/5 DjImipapa válasza:
Statisztikai tény, hogy 10 felhasználóból 7 idegbeteg a w10-től, annyi gond van vele.... több éve w8 van itt nálam, és egy kis odafigyeléssel semmi gondom vele, de még a w7-el sem volt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!