Miért lassú nagyon a Windows 7 Ultimate x64 operációs rendszer telepítése Sony Waio laptop gépemen?
Még rajta van a Win 7 matricája a laptopon, de eredetileg Win 7 Ultimate volt a gépen, ezt frissítettem Win 10 pro-ra. A Win 10 pro jól futott a gépemen, a frissítéseket is letöltötte, CSAK NEM TELEPÍTETTE FEL.
Ezért a Win 7 Ultimate op.rendszer telepítőjével formáztam a C és D meghajtókat (az-az töröltem ezzel mindent a gépemről) meg a rendszer számára fenn tartott meghajtót is.
Még a telepítés legelején AZ EGÉSZ NAGYON LASSÚ, minden nagyon lassan tölt be.
A telepítésnél pedig ezt írja ki, A WINDOWS NEM TUDOTT FORMÁZNI EGY PARTÍCIÓT A(Z) 0 LEMEZEN. A HIBA A TELEPÍTÉSRE KIJELÖLT PARTÍCIÓ ELŐKÉSZÍTÉSE KÖZBEN TÖRTÉNT. HIBAKÓD: 0X80070057
Na sikerült végre megoldanom a problémát.
Azért jelentkezett ez a hiba, mert sérült volt a winchester, másnéven a HDD vagy így is szokták nevezni SDD meghajtóm, amely 500GB - os volt, de most már a kukában landolt. Na meg nem akart betölteni, amikor bekapcsoltam, meg nagyon hallható volt ilyen pattogó hang. Ha ilyet tapasztal valaki, az már egész bisztos, hogy WINYÓT kell cserélni.
Kicseréltettem a winchestert egy másik jól működő használtra, és most már gond nélkül feltelepült a Windows 7 Ultimate a gépemre.
Azért köszönöm a jó szándékú segítséget... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!